Impact of Diets Containing Plant Raw Materials as Fish Meal and Fish Oil Replacement on Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss), Gilthead Sea Bream (Sparus Aurata), and Common Carp (Cyprinus Carpio) Freshness - Université de Pau et des Pays de l'Adour Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Quality Année : 2018

Impact of Diets Containing Plant Raw Materials as Fish Meal and Fish Oil Replacement on Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss), Gilthead Sea Bream (Sparus Aurata), and Common Carp (Cyprinus Carpio) Freshness

Grigorakis Kriton
  • Fonction : Auteur
Kogiannou Dimitra
  • Fonction : Auteur
Geneviève Corraze
Pérez-Sánchez Jaume
  • Fonction : Auteur
Agnes Adorjan
  • Fonction : Auteur
J. Sándor Zsuzsanna
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Domaines

Biologie animale
Fichier principal
Vignette du fichier
2018_Grigorakis_JFoodQuality_1.pdf (1.52 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02139718 , version 1 (26-05-2020)

Licence

Paternité

Identifiants

Citer

Grigorakis Kriton, Kogiannou Dimitra, Geneviève Corraze, Pérez-Sánchez Jaume, Agnes Adorjan, et al.. Impact of Diets Containing Plant Raw Materials as Fish Meal and Fish Oil Replacement on Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss), Gilthead Sea Bream (Sparus Aurata), and Common Carp (Cyprinus Carpio) Freshness. Journal of Food Quality, 2018, 2018, pp.1-14. ⟨10.1155/2018/1717465⟩. ⟨hal-02139718⟩
57 Consultations
57 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More